Jolla julkisti ensimmäisen tulevan puhelimensa

Suomesta ponnistava, ex-Nokialaisten perustama Jolla julkisti tulevan puhelimensa tänään 20.5. Puhelimen on tarkoitus tulla myyntiin vielä tämän vuoden aikana.

Puhelimen tekniset tiedot ( https://join.jolla.com/en ) :

  • Hinta: 399€
  • 4.5” Näyttö
  • Dual core & 4G
  • 16GB Muisti + microSD-paikka
  • 8MP AF kamera
  • Itse vaihdettava akku
  • The Other Half -kuori vaihtoehdot
  • Sailfish OS
  • Android™ app yhteensopiva

Vaikka tekniset tiedot ja käyttöliittymän yksityiskohtiin menevä tieto on edelleen vähäistä, on Jollan ensimmäisen puhelimen julkaisu taas askeleen lähempänä. Kaksiosainen vaihdettava kuori vaikuttaa mielenkiintoiselta idealta. Jollan nykyisen promootio-etusivun perusteella kuoren vaihtamisen voi säätää vaikuttamaan puhelimen käyttöliittymän ulkoasusta aina musiikki- ja app-valintoihin asti. Android-app yhteensopivuus on lisä, joka varmasti tulee edesauttamaan puhelimen myyntiä.

Seuraan mielenkiinnolla tämän valmistajan ja sen tuotteen matkaa julkaisuun saakka ja siitä aina eteenpäin. Toivottavasti pelikentälle saadaan uusi tuoreita ideoita omaava peluri haastamaan jättiläisiä.

Jolla julkisti ensimmäisen puhelimensa

 

Jolla julkisti ensimmäisen puhelimensa

Tagattu: