New York Knicks julkaisi Instagramia käyttävän mikrosivuston

Knickstagram

Knickstagram

Instagram kasvattaa jatkuvasti suosiotaan urheiluseurojen keskuudessa. Suurin osa hyödyistä on tähän asti kerätty Instagramin sisällä. New York Knicksin vasta julkaisema mikrosivusto luo pudotuspelejä varten kuvaseinää jo olemassa olevan sivuston sisälle.

Knickstagram : http://knicksnow.com/knickstagram

New York Knicks julkaisi nettisivujensa sisällä Instagram-osion, jonne Instagramia käyttävät fanit saavat omat kuvansa tiettyä hashtagia käyttämällä. Nämä kuvat ovat alueellistettu muutamalle New Yorkin alueelle ja koko maailmankartalle. Kokonaisuus on uniikki kuvaseinä, johon fanit ympäri maailmaa voivat jättää kannustuksensa. Toteutuksen lopputulos on yksinkertainen mutta toimiva.

Instagramin käyttö markkinoinnissa on koko ajan kasvussa ja tässä on vain yksi esimerkki miten pelkästään Instagramin käyttäjät saadaan osallistettua ja tuottamaan sisältöä brändin puolesta.

Tagattu: